Welkom

Schade-expertise, bouwbegeleiding, waardetaxaties en bedrijfsadvisering in de plezier- en beroepsvaartuigen branche

Nautisch Adviesbureau Dirk van der Zee heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in de plezier- en beroepsvaartuigen branche in de vakgebieden schade-expertise, waardetaxaties, bedrijfsadvisering en bouwbegeleiding in de jachtbouw en organisatie van watersport- en zeilevenementen.

Dit specialisme is bereikt door gerichte technische en bedrijfskundige opleidingen en cursussen, aangevuld met een jarenlange ruime en brede praktijkervaring in diverse maritieme vakgebieden.

Vanwege dit specialisme en ervaring komen er regelmatig opdrachten van de rechtbank op op te treden als gerechtsdeskundige.

(zie cv).

Om dit niveau te handhaven worden jaarlijks diverse gerichte cursussen, opleidingen, seminars en workshops gevolgd.

Daarnaast is er regelmatig voeling met de „ werkvloer” door het zelf bevaren van de vaarwegen en deelname aan zeilwedstrijden. Vanwege de hierdoor opgedane jarenlange ervaring wordt regelmatig advies uitgebracht aan bedrijven, verenigingen en overheden. 


gb Damage survey, valuation, consultancy and new - build supervision in the shipbuiling- and pleasure-craft branch

Over the years "Nautisch Adviesbureau Dirk van der Zee" has specialized itself in pleasure-crafts and merchant vessels in the areas: damage survey, valuation, consultancy and new - build supervision.

This specialization is achieved by specified technical and Bussiness Administration education, completed with years of experience in several fields in the marine industry (link to cv).

To maintain this level of specialization a permanent education program is followed  every year.